UKK

Mikä Prima Ballerina on?
Raahen ensimmäinen pakopelihuone nimeltään Prima Ballerina tarjoaa tanssiaiheisen pakopelielämyksen Funky Hall tanssikoululla kesä-elokuussa 2017. Ideana on, että ryhmän tulee päästä ulos lukitusta huoneesta 60 minuutissa ratkoen erilaisia tehtäviä käyttäen päättelykykyä, kommunikointia ja luovaa ajattelua.

Tarvitsenko jotain erityisiä kykyjä tai tavaroita mukaan peliin?
Fyysistä voimaa tehtäviin ei tarvitse. Sinun ei tarvitse ottaa peliin mukaan mitään erityistä, kaikki tarvittava löytyy huoneesta.

Kuinka monta pelaajaa huoneessa voi olla yhtä aikaa?

Suositeltava ryhmäkoko on 2-5 pelaajaa, jolloin peli palvelee pelaajiaan parhaiten. Jos haluatte kuitenkin pelata isommalla porukalla, hinta on tällöin 20€ / hlö. Ottakaa kuitenkin huomioon huoneen koko isommalla porukalla pelaamista suunnitellessa.

Onko huone pelottava?
Huoneessa ei ole mitään pelottavaa. Seuraamme myös koko ajan pelaamistanne huoneeseen sijoitettujen kameroiden kautta. Tarvittaessa ohjeistamme teitä myös oikeaan suuntaan vihjeiden avulla. Jos huoneessa tulee jostain syystä epämukava olo, pelin voi toki jättää kesken.

Kuka voi tulla pelaamaan Prima Ballerinaa?
Peli on ikärajaton, mutta tehtävien, pulmien ja arvoitusten vaikeustaso tekevät siitä perheen pienimmille ehkä hieman liian haastavaa. Pakopeli sopii mainiosti esim. syntymäpäivien tai polttareiden ohjelmanumeroksi. Voimme myös halutessanne lisätä jotain pientä huoneeseen päivänsankaria ajatellen ;) 

Miten voin varata pelin?
Pelejä voi varata numerosta 044-2147000 tai varausjärjestelmän kautta Varaa peli!. Varauksen voi tehdä myös Whatsapp- ja Facebook-viestillä.

Miten voin maksaa pelin?
Maksuvälineenä käy käteinen, Smartum- ja Tyky-setelit.
Yli viikkoa aiemmin varatuissa peleissä myös laskutusmahdollisuus.